ABOUT

Hi there...

Hi, ik ben Kim, de oprichtster en ontwerpster van Lotta Designs.

Zolang als ik mij kan herrineren ben ik gek op alles wat creatief is, dat realiseerde ik toen ik in 2011 mijn eigen modelabel begon ‘KiimS’. Vanaf het begin was ik duidelijk over wat ik wilde en dat was lekker creatief bezig zijn. Dit modelabel ben ik in 2019 gestopt, omdat ik  merkte dat ik me meer wilde focussen op de creatieve kant.  

Op het moment dat steeds meer startende ondernemingen contact met mij opnamen met de vraag of ik ze wilde helpen bij hun branding en met het maken van hun website, ontdekte dat dat was wat ik wilde doen. En zo werd Lotta Designs geboren.

Kim Strijd, designer

Hi there...

Hi, ik ben Kim, de oprichtster en ontwerpster van Lotta Designs.

Zolang als ik mij kan herrineren ben ik gek op alles wat creatief is, dat realiseerde ik toen ik in 2011 mijn eigen modelabel begon ‘KiimS’. Vanaf het begin was ik duidelijk over wat ik wilde en dat was lekker creatief bezig zijn. Dit modelabel ben ik in 2019 gestopt omdat ik mij nog meer wilde richten op de creatieve kant. 

Toen op een gegeven moment steeds meer andere ondernemingen naar me toe kwamen met de vraag of ik ze kon helpen met hun branding, en dat deed ik maar al te graag. En zo werd Lotta Designs geboren. 

waar ik voor sta...

Niets inspireert mij meer dan samen te werken met creative mensen, om nieuwe concepten en branding te bedenken voor hun onderneming. Of je idee nu groot of klein is, ik zal het beschouwen als mijn eigen bedrijf en volle inzet tonen om samen met jou dit bedrijf tot een succes te maken.

Het geheim van mijn bedrijf is de communicatie en transparantie. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is of welke services het nodig heeft. Ik probeer uw onderneming en merkidentiteit zo goed mogelijk te begrijpen zodat we samen iets moois kunnen neerzetten. 

Meestal hebben mijn klanten al een idee over wat ze willen, alleen moet het nog tot leven gebracht worden. Als u geen idee heeft waar u moet beginnen, begin ik graag samen om iets moois neer te zetten waar we beiden enthousiast van worden.