PAKKETTEN

 
 

Elke onderneming is uniek! Elke onderneming heeft zijn eigen doelen, visie en klanten. Daarom vergt iedere onderneming een eigen aanpak. 

Belangrijke onderdelen om jouw onderneming te onderscheiden van anderen zijn onder meer een goed logo, perfecte unieke branding en een goede website/shop. 

We beginnen altijd met het samenwerkginsproces.

Dat betekend dat we samen jouw ideeën om gaan zetten in realiteit. Als je nog geen idee hebt, of niet weet waar je moet beginnen ga ik mijn idee aan je voorleggen. Wij maken een plan die bij jou en jouw onderneming passen. 

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen, een website. Een goede website laat in een keer zien wat voor bedrijf je hebt. Je wilt daarom online zichtbaar zijn, maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Daar gaan wij je bij helpen!

Verkoop jij producten of diensten, en wil je die verkoop verder online uitbreiden? Dan zit je hier goed! Samen gaan we kijken naar jou wensen in de online verkoop van jou producten en/of diensten om zo samen een mooie online shop neer te zetten.

Branding van een bedrijf gaat veel verder dan een mooi logo ontwerpen. Samen zullen we jouw merkidentiteit ontdekken doormiddel van het opzetten van een ontwerp.Het beheren van je sociale media, en het creëren van inspirerende content is een tijdrovende baan. De pakketten die ik aanbied zijn ontworpen om jou te helpen consequent te communiceren en contact te leggen met jouw volgers.

Wil jij je (nieuwe) huisstijl ook offline meer uitbreiden met bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers, magazines of anders? Dan bieden wij verschillende opties aan in drukwerk, of het nu simpel moet zijn of juist luxe moet uitstralen. 

Wil jij niets anders, of alleen gebruik maken van losse diensten? Dat kan natuurlijk ook. Kijk verder voor een aantal extra opties die ik aanbied, staat jouw optie er niet tussen? Neem dan contact op met ons.

SPECIALE DIENSTEN

COMBINATIE PAKKETTEN

Wil je een ander pakket dan wij aanbieden, of misschien zelf je pakket samenstellen? Ook dat kan natuurlijk! Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.